fredag 7 december 2012

Ett tappert försök

Att ta kort på kamelen utan att bli upptäckt. Blir ett sånt himla mas om dom märker att jag tar kort, ska ha pengar och jag ska rida och vet inte allt.. Dom är så sjukt jobbiga här! Blir totalt galen av att då några meter, dom ska prata, dra in en i butiker, ta i hand (äckligt.. Vem vet vad dom tatt i.. Och med sjukrisken, magsjuka asså, så år de inte så fräscht..) och om man inte svarar blir dom typ otrevliga och säger att man är otrevlig som ignorerar dom. Men börjar man prata så kommer man aldrig därifrån och dom försöker lura en att köpa saker..

Såg delfiner när vi dök i dag!!!:D så sjukt fina. Kom först tre simmande vid ytan, sen kom några till och sen kom två lite efter lite djupare och typ myste, gned sej mot varandra och såg jätte söta ut :) vi va inte djupare än 10 så dom va ganska nära.
Vi får se till att du också får se delfiner snart syrran. Hihi :)
Såg scorpion fish, stonefish, lionfish, rockor.. Fina koraller. Har vart sol hela dagen och jag tror att jag fått lite färg iaf :)

1 kommentar:

  1. Haha, ni såg ju delfiner just för att jag INTE var med :) Är jag med kommer det inga! Jag har accepterat att jag aldrig kommer få se några under ytan :) Sånt är livet! hehe.....Kram på er // Syrran! PS: Wilma hälsar!

    SvaraRadera