onsdag 24 september 2014

Puh

Planet från Paris va 45 minuter sent. De betyder att jag hade 1 timme och 15 min att ta mej igenom immigration, hämta ut väskan, ta mej till en annan terminal, checka in väskan igen, igenom passkontrollen och sen till gaten. 

Sicksackade mej fram med ursäkter och förklaringar i immigration kön, bad om hjälp hos en vakt som förklarade att de inte va en chans så släppa förbi mej tänkte han inte göra, fastande hos en frågvis tull man som undrade varför jag inte jobbade med att sälja Nike om ja ändå skulle sälja kläder. Kände inte alls att jag hade tid med en sån konversation... ( då va klockan 14.22) 
Sprang och hittade min väska vid rullbandet, SPRANG till den andra gaten (ni skulle ha sett mej, vilken speed jag hade med väskan på släptåg, handbagaget i ena handen och skinnjackan över armen), stannar och frågar om vägen på flera ställen, alla pekade mej snällt åt rätt håll men sa att jg lika gärna kunde gå för jag hinner inte ändå. 

Men ha, nu sitter jag på planet till LA!! I made it!! :) inte min väska däremot.. Den får ta ett senare flyg. 
Stod där vid bag drop off 14.44 och de va tydligen för sent att checka in den då. Så jag tog ett snabbt beslut och lämnade väskan och hoppas den hinner dyka upp innan jag ska flyga till Portland i morgon bitti. 
Sprang vidare och va till och med på planet fem i :) de ni!! 

Nu är klockan 15.40 (40 minuter efter att vi skulle lyft asså) och vi står forfarande kvar på marken.. Upptäcktes att det va ett däck som behövde bytas. Så jag kanske hade kunnat gå och hinna i alla fall hehe 


Måste sett helt förstörd ut. Fick ett glas vatten när jag satt mej i sätet. 

1 kommentar:

  1. he he... härligt det låter :) men skönt att du hann! PUSS syrran

    SvaraRadera