fredag 14 oktober 2011

Ja du

För någon dag sen så kom det in ett par och köpte kaffe. Inget ovanligt med det. Började prata lite med dom och mannen frågade vart jag kom ifrån, jag svarade sverige såklart...
Och vad händer? Han säger " jaha, så du är svensk?" Hur kul som helst! Han kom från Karlstad eller om det va Kalmar.. Nått på K i alla fall. Hasse heter han och har bott i Australien i massor av år. Verkade va en otroligt glad och trevlig gammal man.

I dag kom han in med ett leende och ropade, Hej Sonja och Anna :) Tur att vi kom ihåg hans namn. (är inte min starka sida) Vi stod och pratade lite och vad gör han? Han ger mej två svenska "tidningar" och frågar Har du sett detta innan? Hmm, jag tittar fort och svara nej. Precis när jag hör mej själv säga det ser uppfattar jag vad det är jag får.

"Vem styr världen" men stor text och Jehovas nått under. Underbart. Han ville att jag och Anna ska läsa detta och ser fram emot att höra våra åsikter. Hmm.. tror inte han kommer uppskatta dom.

Kommer ihåg mörklädda män med hatt som va och knackade dörr när jag va liten hemma... Tror inte jag är så sugen på att joina nått.Sen som svar på mitt spring problem (ni är ju för söta som kommenterar :) )
Leif - Jag kan inte få med mej Anna, hon har gått och gift sej med gymmet. Tror det blir svårt att slita henne därifrån. (jag bestämde mej tillslut för att inte joina gymmet utan springa utomhus)

Vilket också svara på din kommentar mamma. Jag är inte välkommen på gymmet utan medlemskap. Vilket såklart är fullt förståeligt.

Frida, nej. det kan inte ha vart mannen som jag såg. Han va alldeles för lång fram. Fattar inte heller hur det kan ha vart nån som jag gick förbi.. om inte personen då låg gömd i buskarna vid sidan av vägen. Uhhh!! vad läskigt det lät!!

Jenny, hmm... förstår din tanke. Speciellt med knackningarna på dörren och godisskål problemet som vi hade. Men nej... jag tror inte att det va ett spöke :)
Men, har helt glömt att berätta! TV i ett rum satte på sej själv när jag gick och dammade. Lite läskigt.

1 kommentar:

  1. Haha, jag sager da det..vart du an ar! :) Usch!

    SvaraRadera