tisdag 24 maj 2011

Jobb letande

Jag och Anna har ju gått med i WWOOF och funderar på att åka upp till en häst farm i Cooktown... har mailat lite med henne för att ta reda på vad vi ska göra osv. Blev inte så peppade på att åka dit när vi fick svar på våra frågor i morse. Vi ska jobba 4-6 timmar per dag/6 dagar i veckan och på lördagar kan det bli mer. Är inte det lite utnyttjning? Vi får ju bara boende och mat. Känns inte så jätte kul att jobba så mycket.

Har iaf fått tag på ett annat hostel i dag som säge att det kanske finns jobb. Måste åka dit och så sa hon att det kan ta en vecka innan vi får jobb. Det har vi hört förr... Känns ändå som om vi kommer chansa på det. Alla farmar samarbetar med hostel så det är det lättaste sättet att få farm jobb, boende och transport till och från farmen. Tror vi kommer åka dit på fredag och hoppas på det bästa.

Bytade hostel i morse igen. Bor nu på Koala Backpackers i Cairns. Anna bar på en tygpåse med en vin flaska och lita andra saker. När vi kommer in på rummet så säger hon "åhh vad skönt. jag orkar inte bära på alla saker" (nått i den stilen) och bara släpper påsen ner på sten golvet. Hör ett krachande ljud och det börjar rinna vin över hela golvet... hmm Bra jobbat :)
Hittade iaf ett papper med farm nummer som vi hade letat efter ett tag, hade ingen aning om att det låg i den påsen. Inget ont som inte har nått gott med sej. :)


Lite bilder från i morse



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar