måndag 23 maj 2011

Nytt boende.. igen

Jag och Anna i går innan vi gick ut.


Hade det trevligt i går men vi gick hem tidigt iaf… har ingen anledning till varför. Tror vi väntar in lite kompisar som ska komma hit, mycket roligare att gå ut när man är några stycken.

Vaknade i morse och hörde konstiga ljud. Fattade inte alls vad det va.. tills vi gick utanför dörren för att gå till köket och äta frukost.

Madrasser lutade mot hostlets bil, sängar ute på gräset och kuddar som låg utspridda i solen. Inget bra täcken alls… verkligen inte.


Hoppades på att det inte va det som vi trodde att det va (bedbugs) men tyvärr så va det så att några i rummet våningen under hade blivit väldigt bitna under natten. Jag såg inte armarna på killen men Anna sa att det inte va en trevlig syn… och då var det ändå inte killen som hade blivit mest drabbad. Stackare. Han hade sovit i hängmattan ute på gården under natten och dratt så fort han kunnat i morse och ända var han tydligen helt biten.


Packade ihop våra saker och försvann så fort vi kunde. Vill inte riskera att få med mej ett sånt äckligt djur i väskan. Tror vi har klarat oss bra. Undvek att gå på gräset på vägen ut… men vet aldrig asså.. om dom skakar av alla saker på gräset så tror jag inte att det är en bra ide att stanna kvar där.

I vilket fall som helst så tyckte jag väldigt mycket om det hostlet, Woodduck, sköna folk och bra stämning. Tror också att dom tar det seriöst med bedbugs.. har aldrig sett någon göra så mycket för att få bort dom, ett bra tecken. Kan tänka mej att bo där igen.





Sitter på ett cafe och använder internet nu. Vill ligga i solen men det känns som ett moget och smart beslut att se till att vi har någon stans att ta vägen innan veckan är slut. Nu blev ni väl stolta över oss...?? hihi

1 kommentar:

  1. Ni är verkligen duktiga flickor!!

    Kram mamma

    SvaraRadera