onsdag 8 juni 2011

8 Juni 2011

I går va jag och Anna på upptäcktsfärd och försökte hitta ett berg att klättra på. Sheree hade målat en karta som kulle leda oss till en kulle. Som skulle vara fin och kanske skulle det finnas nån sten att klättra lite på. Vet inte om det va hennes karta eller min och Annas kartläsning som va problemet.. vi hittade iaf inte dit vi skulle. Irrade runt mellan olika cattle hagar och funderade på vilken väg som va rätt när vi stötte på en dam som kom åkande på nått som såg ut som en gräsklippare. (antar att det inte va det..)

Hon va lagom glad eftersom att vi irrade runt på hennes mark. Inte super poppis… tycker hon va lite väl butter… Fick iaf utpekat vägen tillbaka så de tog inte så lång tid att hitta ”hem” igen.


I dag har vi tagit det lite lugnare.. har spenderat dagen i köket och bakat pizza deg och pajer. Tog flera timmar. Åt en paj till lunch och den va god. Sheree hade gjort fyllningen i går kväll så den ansvarade vi inte för… kanske tur det. Att det va fryst deg vi grejade med kanske jag inte ens ska nämna..? Pizza degen gjorde vi iaf helt själv. Har inte provsmakat ännu… får se i kväll hur det smakar.


Försökte lägga upp bilder.. men det fungerade tyvärr inte...


Leif, vi har ett förta hjälpen kitt som förklarar vad man ska göra om man blir biten av en orm. Hänger i köket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar