fredag 17 december 2010

Borttappad påse i Sydney

Ni bara måste här detta..

Jag och Anna bestämde oss för att gå och kolla i affärer i går. Jag köpte iaf en jätte fin ring och en skjorta. (Anna har godkänt mina köp så dom räknas inte som onödiga ) Efter att ha gått runt i affärer i några timmar tyckte vi iaf att det va dags för en kaffe och choklad muffins medans vi ringde till ett hostel i Blue Mountains för att boka boende. Men deras data system fungerade inte för tillfället så dom undrade om det va okej att ringa upp om en stund. Det va det såklart så medans vi åt våran muffins och väntade på att dom skulle inga upp passade jag på att rensa ur min väska. Skapade alltså en liten skärp hög på bordet :)

Sen... när jag och Anna hade gått vidare och hamnat i en till affär och höll på att hitta mer kläder märkte jag att min påse va borta. Jag måste erkänna att jag fick lite smått hjärtklappning. Min fina nya skjorta och min ring. Borta. I Sydney. Jag menar, hur hittar man en borttappad påse i Sydney..??? Jag började ju fundera på vart jag hade haft den senast och kom fram till att det va på McDonalds. (Där vi fikade asså) Så vi gick, väldigt fort, tillbaka till McDonalds och jag småspran upp för trappan och hoppades att jag skulle se den på soffan där vi hade suttit... Men nej. Där va den inte. Så.. otroligt smart som jag är så tänkte jag "Jag kan väl inte ha slängt den med min skräp hög...?" Så jag kollade i soptunnan. Och tada! Där va den intryckt tillsammans med min skräphög :) Vi blev lyckligt återförenade :)

En liten kort uppdate om vad som har hänt sen sist...

Vi tog en promenad vid Boni Beach. Super fint!

Den döda ödlan... Jag och Anna va helt imponerade - En ödla som låg still när vi fotade. Konstigt.. den va död. Tog en liten stund innan vi fattade det.


Anna som kämpade upp för trapporna vid Bondi. Vi kommer bli enormt vältränade om vi ska fortsätta att gå med våra väskor som vi gör :)


Jag och all min packning på väg från Bondi till Business district, där vi bor nu.


Operahuset :) Så himla coolt! Kan inte riktigt fatta att jag faktiskt är i Sydney.


Harbour Brigde.

En papegoja.


En fin blomma

Det va nog allt så länge. Vi kommer att stanna i Sydney tills på Söndag så åker vi till Blue Mountains och kommer stanna där i tre nättre. Ska bli jätte kul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar