torsdag 9 december 2010

Saxen är invigd :)

Ser du syrran..??? Saxen är redan invigd :D Fixade till min sovtröja igår.


Godmorgon.

Nu har jag och Anna vakant och ätit en super god frukost, rostade mackor med jordnötssmör.. (jag är ironisk om ni inte förstod de...) Ingår frukost på hostlett och det är vad vi får. Så otroligt gott. Men vi har sagt att vi ska ut och äta nått riktigt australienskt snart :) Spännande. Men jag har fortfarande lite problem med att lista ut vad det är..? Får nog fråga någon.


Nu sitter vi iaf på McDonalds igen och ska lista ut hur vi ska gör efter Lördag då vi inte har bokat nått hostel längre. Har ni några förslag? Vi vill ha nån natur upplevelse? :)

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Ska bli jättespännande att följa din blogg och er resa down under.
    Om ni vill ha natur nära Sydney skulle jag rekommendera Blue mountins. Kanske 2 timmar bort. Austalien har inga riktiga berg men det är änfå väldigt kulligt och vackert. Mycke vandring och natur där.
    Om ni ska skaffa Austaliensikt nummer skulle jag rekommendera Optus.
    Hälsningar från FiskHanna

    SvaraRadera
  2. Hello sweetheart! Himla bra att du invigt saxen, nu vet du att den fungerar! :) Kul med naturupplevelser, hade jag vetat nåt om Australien hade jag kommit med nåt förslag, men jag har ingen koll... Men jag tycker att det ska inkludera en känguru iaf :) KRAM syrran

    SvaraRadera