söndag 19 december 2010

En dag i Katoomba


Katoomba ar en mysig liten stad. Finns en hel del annorlunda affarer och husen ser jatte mysiga ut. Anna berattade att hon hade last att det var en hippie stad.. Tror det kan stamma ganska bra :)

Killen i reseptionen tipsade oss om vad vi skulle gora i dag so vi foljde han rad. Borjade med att ga och kolla i affarer lite och fortsatte sen till Common Ground (tror det var sa det hette) dar vi at en jatte god veggie burgare. Va ett mysigt stalle. Helt inrett i tra och dom hade sma molningar po vaggarna. Svart att fortklara ska kolla om jag har nogon bra bild po stallet...

Efter det sa fortsatte vi till Three Sisters. Super fin utsikt! Men det va valdigt synd med vadret. Va blosigt och kallt... och sen borjade det regna. Inte sa jatte kul promenad vader. Hoppas po att det ska vara battre i morgon! Vill ju verkligen inte missa hikingen nar man ar har. Far val go i regnet i varsta fall.
Vi var tillbaka po hostlet runt 5 och eftersom att dom har tvattmakin har (gratis till och med) sa bestamde vi oss for att tvatta. :) Sa det ar vadvi har roat oss med i eftermiddag... och lekt med bilder och videor, druckit te och atit nudlar :)

Anna i dag.


Three Sisters.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar