söndag 30 januari 2011

Vilket flyt

Sen jag och Anna kom till Australien har vi haft ett enormt flyt. Är förvånade båda två. Har klart oss ifrån alla översvämningar. Känns väldigt skönt.

Vi hittade bilen väldigt fort och den fungerade utan problem, har klarat oss ganska bra från bedbugs (har undersökt våran packning enormt noga och har inte hittat en enda), fick punktering ute i the outback men behövde inte stå där så länge innan vi fick hjälp, när vi väl la upp bilen online fick vi sålt den väldigt fort och han som köpte den körde oss till och med in till Newcastle.


Sen när vi börjar leta lägenhet så hittar vi den perfekta första dagen. :)

En tvåa som ligger 5 minuter från buss stationen och 10 minuter från stranden. Finns pool, grill och det är till och med en gate så att du inte kommer in i lägenhets området om du inte har koden. Känns säkert och bra. Möblerad är den också.(viktigast av allt - det finns platts för dom som vill komma och hälsa på :D )

Skrev under papprena förut i dag så i morgon kväll eller tisdag morgon kan vi flytta in. Den ska storstädas av riktiga städare innan. Det paret som bör där nu är stor rökare… kändes på lukten kan jag lova, men hyresvärden har garanterat att den ska vara fräsch när vi får den.

Blev så glada när vi hittade den i går att vi firade med att gå och fixa håret :)

I dag har vi tvättat alla våra kläder, täcken och kuddar så att allt är rent när vi flyttar in.

Ska ta bilder så fort vi flyttar in så att ni kan se hur det ser ut.


Gatan där vi kommer att bo
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar