torsdag 17 februari 2011

I've got a job

Jobbet är mitt. Ska på första utbildnings dagen i morgon. Känns ganska bra… tror helt ärligt att det kommer vara ett jobbigt jobb. Han sa till och med att vi ska hjälpa kunderna att packa upp deras resväska om dom vill det. Hmm… Får väl se hur det går.
Ska iaf vara en personlig guide åt turister. Shoppas, åka på vinturer, surfa osv.

Sen.. en annan sak som jag funderar på. Dom vill att jag ska betala 150 dollar för att få vara med som guide på deras hemsida, vilket jag måste vara för att jobba där. Är det normalt eller lurar dom mej? Jag behöver råd innan i morgon, kommentarer tack!

Bar jobbet hade jag missuppfattat.. var ett ställe en timme härifrån, skrev och bad om ursäkt. Han svara de att om jag vill komma dit när mitt kontrakt på lägenheten går ut ska jag höra av mej :) Måste ha ett bra CV... :P eller så behöver dom verkligen personal... hmm...

Iaf, kommentarer nu tack :) Här är företagets webbsida om ni vill kolla in den.
www.localtourguides.com.au

4 kommentarer:

 1. Grattis till jobbet! Packa upp resvärskor går nog bra. Det är värre om dom ber om fotmassage. Jag ringer dig lite senare.

  Puss och kram mamma

  SvaraRadera
 2. Grattis vännen, bra jobbat!
  Svårt att säga eftersom det är helt olika från land till land, bara det med deposition i USA tyckte ju jag var vansinne, men hos dem helt normalt. Prata med grannar och andra locals eller andra arbetande svenskar och se om det kan vara rimligt, Tycker det låter konstigt, absolut!

  SvaraRadera
 3. Hello sweetie! Glöm inte att vi ska skypa fredag kl. 10.00 min tid (kl 19.00 din tid). :)

  Jag tror du ska vara försiktig med jobbet... Kan du komma i kontakt med de personer som finns på hemsidan? Kolla upp det ordentligt bara, i övrigt tror jag det kan va ett kul jobb.

  Hörs i morgon!!! PUSS storasyster

  SvaraRadera
 4. Grettis till jobbet gumman! Visste att du skulle få nåt snabbt! :)
  Jag tycker att det låter rätt konstigt att du ska behöva betala en massa för att stå med på hemsidan...tycker det låter som det borde vara nåt de bara fixar. Men jag håller med Hanna, om du kanske kan få tag på och prata med de andra som jobbar där!
  Lycka till!
  Pussokram

  SvaraRadera