tisdag 29 december 2009

Tisdag morgon

Sitter vid köksbordet och dricker te och är helt fascinerad av att det är minus 7.6 grader ute, blev en riktig vinter i alla fall :)Jag och Mickan i vårat badrum i CA.

1 kommentar:

 1. Hej, Jag har tittat in på din blogg lite då och då. Jag funderar på att åka till usa och gå på college till hösten och jag har en massa frågoor jag vill fråga dig.. så jag tänkte ställa dem här och vill/orkar du inte svara så behöver du absolut inte. men det skulle hjälpa mig en del om du ville det. isåfall kanske du kan göra ett inlägg med alla frågorna?

  1. Hur länge har du varit i SB och hur länge ska du stanna?
  2. Får du mycket hemlängtan?
  3. Har du tänkt fortsätta din utbildning när du kommer hem till Sverige, stanna alla fyra åren i USA eller vad har du för plan? Vad vill du bli förnåt?
  4. Hur har du finansierat dina studier? CSN? Isåfall, känns det värt det? (Jag tvekar nämligen pga att det är så himla mkt pengar)
  5. Umgås svenskar mest med svenskar därborta eller är det lätt att hitta amerikanska vänner också? Hur mycket svenskar är det egentligen?
  6. Känner du dig någonsin äldre än alla andra där? Jag är 88:a nämligen och såg att du är 87:a så då blir det ju som att jag åker samtidigt som du åkte, tror jag. Alltså åldersvis.
  7. Vad gjorde att du bestämde dig för att åka?
  8. Med lån/bidrag från Csn (om det nu är det du har), har man råd att shoppa och sånt eller måste man leva snålt?
  9. Är skolan svår? Om man jämför med Sverige?
  10. Hur många är man i klasserna ungefär?
  11. Hur mycket festande är det där egentligen? Har hört att det är fest hela tiden men är det så att man blir trött på det eller är det lagom liksom?

  Jag tror jag hade fler frågor men nu kommer jag inte ihåg alla.. :p Men hur som helst, tacksam för svar :) Men som sagt, du behöver inte om du inte orkar. Tack för en bra blogg.

  SvaraRadera