torsdag 21 april 2011

En dag i Auckland

Har vart en jätte fin dag i dag, sol och ganska varmt. Tog en promenad i morse bort mot The Domain där Auckland Museum ligger. Hittade en tåg räls på vägen som såg väldigt intressant ut :) Spenderade en stund där med att ta kort innan vi fortsatte mot museet. Anna blev het fascinerad av ett träd på vägen också.. så där stannade vi en stund :)

Gillade museumet, nu har vi lärt oss om Nya Zeelands urbefolkning, dinosaurer och om andra världskriget. Vi har också insett att vi behöver en Alva kväll när vi kommer till Sverige.. Är det nått man behöver veta kan man alltid räkna med att hon kan svaret :) och om ni inte redan visste det så är inte Anna och jag så allmänbildade....

När vi hade gått klart på museet fortsatte vi till Downtown Auckland och åt thai mat, super gott, och sen fortsatte vi till turist informationen vid hamnen för att hämta lite kartor så att vi är redo när vi hämtar upp bilen i morgon bitti :)

Satt på en park bänk och nöjt av solen en stund innan vi gick och hämtade datorerna… och nu sitter vi på ett café vid vattnet.



Lite bilder från i dag

Ser ni Annas huvud i slutet av tunneln..? :)

Den otroligt intressanta järn vägen



Anna lånade min kamera en stund. Gillar denna bilden.



Stötte på detta djuret i tunneln på vägen tillbaka (järn vägen va en liten avstickare från vägen till museet). Tycker ni inte att den ser ut lite som en rymt varelse..??


Anna och trädet. Hon spenderade en stund med att inspektera trädet, det va väldigt coolt...


och jag roade mej med att ta kort på en insekt.

Låg i solen utanför museet. Ser ni mitt nya armband?


Hamnen i Auckland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar