fredag 29 april 2011

Sen senast...

Blev inte så mycket till hike... ungefär 15 minuters promenad och sen hamnade vi vid de varma källorna som va målet med våran hike :) Va helt underbart!!! Spenderade några timmar där.


Jag som njuter av det underbara vattnet.


Körde vidare när vi va som två russin. Stannade och tog lite kort på solnedgången.


Vaknade tidigt morgonen efter och körde mot en national park. Vulkaner när väldigt speciella.


Är kallare här än vad vi hade trott. Har inte direkt med oss kläder för snö... (är uppe på ett berg här så det är inte snö överallt :) )

Samma vulkan igen efter soluppgången. Jätte fin utsikt! Kolla in bilden i backspegeln. (om det går och se... ska fixa bilden lite)



Ingrid :)


Stannade på vägen ner för berget för att ta en liten promenad och kolla in området. Kom över bäcken utan problem men sen visste vi inte hur vi skulle komma tillbaka... Smart. Anna försökte bygga en bro (utan resultat). Hittade tillslut tillbaka iaf.


Tog en promenad runt en sjö i dag. Underbart att ligga i solen. Försöker suga upp all värme jag kan för att överleva kylan :)


Anna med sin vandrings pinne. Hehe, den har åkt med oss från berget som vi va på i går.. men hon lämnade den faktiskt vid stranden i dag. Trodde den skulle få följa med oss till Aussie igen.

3 kommentarer:

  1. Åh va det ser fiiiiint ut! Saknar dig Sonjis!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Jättefina bilder. Har ni lackat om Ingrid?

    Kram mamma

    SvaraRadera