söndag 23 augusti 2009

Lugn dag

Är en riktig slapp dag i dag. Blev väckt av att Michan ringde i morse, eller klockan va nog närmare halv 12 tror jag :) Efter en dusch och en banana gick jag och Jenny till affären för att köpa bagels, cremechees, pepsi, glass och pringles chips. Så nu efter en bagel, pepsi, lite glass och chips mår vi mycket bättre! Har bara slappat hela dagen. Suttit i min säng och kollat på I Love You Man. Så himla bra film! Har ni inte sett den så måste ni göra det.

Va iaf en riktigt lyckad party kväll i går! Började kvällen hos Michaela och Arsema, och Justus, som bara bor där tillfälligt tills han hittar något eget. Runt halv 11 tog vi en taxi downtown. Michan sa att det skulle vara packat med folk, så vi åkte tidigt för att vara säkra på att vi skulle komma in. Det hade vi inte behövt oroa oss för :) Va inte alls mycket folk på Tonic när vi kom dit, så vi gick Joe's och tog en drink innan vi gick tillbaka till Tonic. Va en riktig lyckad party kväll!



En glad Jenny


Drinken på Joe's.

Party glada på Tonic :)

Men nu måste jag gå och duscha :) Sista bussen går redan vid 8 på lörddagar. Väldigt irriterande... Har inte bestämt vad vi ska göra i kväll. Vet inte om vi vill gå på en fest i IV eller om vi vill gå downtown i dag också. Får se vad som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar